3 simple trin

1. Online formøde

Du booker tid til et kort online møde hvor du hører nærmere om dine muligheder for at blive donor. Vi aftaler hvor og hvornår du kan aflevere den første sædprøve. Tryk her for at booke et online møde.

2. Analyse og sundhedstjek

Din første sædprøve bliver analyseret for sædkvalitet, mm. Hvis den bliver godkendt, laver vi også et sundhedstjek samt en screening for arvelige og smitsomme sygdomme.

3. Interview og profilering

Til sidst deltager du i et online-interview, hvor vi indsamler flere informationer om dig til din donor-profil. Så er du klar til at donere. Når du er endeligt godkendt som donor får du 3500 kr.

Sådan fungerer det

For at blive godkendt som donor ved Donor Network, skal du først gennemføre  en forsamtale, en helbredsundersøgelse inkl. sædanalyse og screening for arvelige sygdomme, samt et online-interview om dig selv.

Hvis du bliver godkendt kan du donere op til 3 gange ugentligt, og du modtager 500 kr. per godkendt donation, uanset hvor mange gange du donerer. 

Forsamtalen og interview foregår online med en af vores medarbejdere. Helbredsundersøgelsen samt selve donationerne foregår ved klinikken i København K. book tid til forsamtale HER

Bliv donor og gør en forskel

Hjælp barnløse kvinder og par med at få opfyldt deres drøm om at blive forældre. Barnløshed er et voksende problem og du kan hjælpe med at løse manglen på donorsæd.

Bliv sæddonor og få 500 kr. pr. godkendt donation. Du kan tjene op til 6000 kr. om måneden.

Som donor får du testet din sædkvalitet løbende – helt gratis. Du får også en gratis helbredsundersøgelse og bliver testet for kønssygdomme og arvelige sygdomme.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe os op hvis du har spørgsmål.