Bliv din egen chef, og tjen penge når det passer dig

Leder du efter et fleksibelt job, hvor du selv bestemmer? Så bliv ambassadør for byens bedste sæddonorprogram og tjen 10.000 DKK hver gang du henviser en donor, der bliver godkendt og aktiv. Der er ingen begrænsning på, hvor mange du må henvise.

Hvis du rekrutterer andre ambassadører får du også 5.000 DKK hver gang de rekrutterer en aktiv donor.

 

Hvis du vil vide mere om programmet inden du booker et møde med os, kan du få et overblik på denne side. Hvis du har yderligere spørgsmål, kan du skrive til info@donor-network.com. 

Sådan tjener du penge som ambassadør

Q & A

I Danmark er antallet af ufrivilligt barnløse par steget, og alternative familieformer er blevet mere almindelige. I den sammenhæng har flere brug for hjælp til at opfylde deres drøm om at blive forældre. Som ambassadør for Donor-Network, spiller du en central rolle i at få drømmene til at gå i opfyldelse. Det er nemlig dig, der rekrutterer sæddonorer, som i mange tilfælde er afgørende i processen, for at få børn.

Ud over at gøre en kæmpe forskel, tilbyder vi dig også en attraktiv kommissionsordning, som giver dig frihed til at styre din egen tid, og mulighed for at tjene penge, når det passer dig.

Du tjener 10.000 DKK hver gang du rekrutterer en donor som bliver godkendt og aktiv, og der er ingen grænser for, hvor mange du må henvise. Hvis du rekrutterer en ny ambassadør, tjener du 5.000 DKK hver gang de rekrutterer en ny donor.

Vi starter ud med en online samtale, som du kan booke ved at klikke her. Til mødet får du mulighed for at stille spørgsmål, og vi får mulighed for at fortælle dig mere om vores program.

For at være sæddonor i Danmark, skal man være en mand mellem 18 og 45 år, med en god sædkvalitet. Derudover skal man kunne opfylde en række andre kriterier angående sundhed og genetik, som du kan læse mere om ved at klikke her.

Donorerne er de vigtigste aktører for at familier med fertilitetsproblemer, kan få børn. Ud over at gøre en enorm forskel, modtager de også økonomisk kompensation for deres tid og en masse fordele. De modtager op til 3.500 DKK når de bliver godkendte og aktive donorer, og 500 DKK hver gang de afgiver en donation. Derudover får de også et gratis sundhedstjek, fitness abonnement og en sund frokost efter deres donationer.

Mulighederne er mange, og vi giver dig fuld frihed til at vælge den metode, du finder mest effektiv. Vi hjælper dig så godt på vej som muligt ved at sende flyers, plakater og andet salgsmateriale til dig, som du kan dele ud, eller sende til potentielle donorer.

Eksempler på tilgange kan være:

  • Tal med dit netværk. Måske kender du nogen som overvejer at blive donor, eller måske er du en del af et online forum, hvor du nemt kan dele budskabet, etc.
  • Del flyers ud på dit lokale bibliotek, uddannelsesinstitutioner eller andet.
  • Tal med os om hvilke muligheder der ellers kunne være. Vi er klar til at lave en brainstorme sammen med dig, hvis du mangler inspiration.

Der er mange tanker man skal gøre sig inden man bliver sæddonor, og for mange kan det være et svært og kompliceret emne. Derfor forventer vi, at du behandler emnet med respekt og omtanke for de potentielle donorer.

Dog bærer du ikke ansvaret for at informerer donorerne om de overvejelser, de bør gøre sig, eller tage sig af dem, der ikke bliver rekrutteret. Vi har dygtige psykologer og professionelle medarbejdere, som sørger for at donorerne ved, hvad de går ind til, og bliver grebet hvis de har brug for hjælp og støtte.

Din opgave er at sprede budskabet, og henvise potentielle donorer til os – vi tager os af resten.

Man er en aktiv sæddonor, når vi kan godkende et batch på 10 donationer. 

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe os op hvis du har spørgsmål.